Examenliederen

Ach, ach, het is weer zo ver. Kerst is voorbij, Nieuwjaar staat voor de deur en de examens hangen als een gevaarlijk blok boven de hoofden van studenten. Een mens heeft dan al eens een verzetje nodig. Escapisme in de cinema, uitkijken naar een dagelijkse “How I met your mother” (of twee) en het doldraaien van een examenlied. “Een examenlied?” vraagt u? Jawel, een examenlied. Geen cantusachtige studentenclubtoestanden hier, maar foute en minder foute chansons die tot vervelends toe door de boxen schallen in deze periode van onzekerheid. E

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2009/12/examenliederen/trackback/

Comments

Klopt volleeeedig! Kylie! Kate! My examenbuddy’s :)

En daar ben ik dan ook al heeeeeel de dag naar aan het luisteren.. hoe zou dat toch komen?? Misschien omdat Velma next door woont?! :)

De wereld is klein he…

Post a comment