Beeldplezier

Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Dat brengt uiteraard veel feestvreugde mee. Nieuwe voornemens, cadeautjes, warme huizen, lekker eten, vriendschap, familie, liefde. Dit hoef ik niet verder uit te leggen. Maar uiteraard voor de studenten onder ons betekent deze tijd van het jaar weeral opsluiting, verveling en de eindeloze zoektocht naar excuses om maar niet studeren… En laat ik jullie nu net een nieuw excuus aanbieden.

Ziehier een gloednieuwe reden om toch maar even met recht en rede op het internet te surfen. Mijn lichtpuntje tijdens de examens: het overzicht van 2009. Lief en leed, oorlog en vrede, tranen en lachen, grote momenten.. Allemaal op foto. Mijn idee om mijn studeerpauze op een leuke (en als we het zo willen noemen: educatieve) manier te vullen. Daarom zet ik speciaal voor jullie een zestal aan te raden links op een rijtje. 2009 in beeld. Geniet er vooral van.

De selectie van De Tijd, De New York Times, een concertoverzicht van De Morgen en last but not least die van The Boston Globe deel 1, deel 2 en tenslotte deel 3.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://ditgeheelterzijde.be/2009/12/beeldplezier/trackback/

Post a comment